U bent hier

Welkom bij Aekinga

Een website voor en door oud bewoners van het internaat Aekinga in Appelscha Friesland. 
Iedereen die zich aangemeld heeft kan vrij berichten plaatsen op het forum en reageren op berichten van anderen mits wordt voldaan aan de voorwaarden gesteld in de disclaimer. Ook krijg je dan toegang tot meer informatie op deze site.

Voor een aantal is die periode daar een beetje een mistig gebied. Via inbreng door iedereen die er gewoond heeft wordt dit een document waar wellicht veel vragen beantwoord kunnen worden.

Doe mee! Ben je nieuw? Klik op registreren en meld je aan. De registratie moet goedgekeurd worden dus het kan even (tot maximaal 48 uur) duren voordat je toegang krijgt.  Wij stellen het heel erg op prijs als je een ervaring of groot verhaal instuurt. Je vrienden uit die tijd zullen er blij mee zijn.

Wil je contact met “Aekingagangers” of wil je wat vragen? Doe dat via een van de forums. Daar kun je berichten uitwisselen met iedereen die zich heeft aangemeld. Hoe groter de groep is hoe groter de kans wordt op antwoorden op een aantal vragen die je wellicht hebt.
Op het forum staan ook lange verhalen van sommige deelnemers. Best leuk om te lezen en voor vrijwel iedereen heel herkenbaar.

Als je een account hebt krijg je toegang tot veel informatie en ontvang je automatisch meldingen per e-mail als er weer een nieuw bericht is geplaatst.

In het Aekinga fotoboek zie je een aantal foto’s staan die al zijn aangeleverd. Misschien sta je er nog bij.

Maak je kenbaar via het contactformulier en doe mee met de groep.