Ik ben ook een ‘hij’

Wie ben ik aan de stamtafel?

Ik ben een van hen. Een van de mensen die over veel zaken een mening hebben en die ergens kwijt willen. Ik wil graag contact met andere mensen. Niet via social media maar persoonlijk contact. Dat mag via e-mail of telefoon maar ik heb voorkeur voor ‘life’.
Gewoon gezellig kleppen. Niet zo moeilijk doen. Al ga ik een stevige discussie niet uit de weg. Het is goed met elkaar van gedachten te wisselen. Je meningen te delen.
Maar vertel ook gewoon een verhaal. Hoe gaat het met je gezondheid? Gaat het goed met de kinderen op school? Waarom staat je auto zo vaak in de garage?
Mijn auto staat nooit in de garage. Wij hebben geen garage. Wie ben ik dan?

Een man van 62 jaar die helaas door een Teek is gebeten en nu met chronische klachten thuis zit. Ik moet veel missen van de dingen die voorheen zo vanzelfsprekend waren. Die mij veel plezier brachten. Stiekem hoop ik al 5 jaar op herstel. Af en toe lijkt het te verbeteren maar enkele dagen later komen de klachten weer terug. Het vreet aan me. Maar ik zal er mee moeten leren leven.

Ik blijf er niet over klagen want ik heb ook veel leuke dingen om over te schrijven.
Over honden, volleybal, zijspancross, muziek, toneelvereniging, muziekvereniging. Allemaal hobby’s die ik in het verleden heb beoefend. Vaak zijn de berichten op deze site cynisch bedoelt of hebben een cynische ondertoon. Het is niet altijd mijn mening maar kan ook een algemene tendens weergeven.
Nu drum ik in een groot orkest en een muziekantencollectief, knutsel af en toe een websiteje in elkaar en probeer ik, samen met mijn vrouw, een ansichtkaartencollectief te runnen.

Wilt u ook bij Het Collectief of gewoon goedkoop kaartjes bemachtigen? Kijk dan op: postcrosscollectief.com
Ja, dat klopt, wij verkopen ansichtkaarten tegen kostprijs. Het is allemaal al duur genoeg. Daarom maken wij geen winst.

Wilt u contact met mij? Gebruik het contactformulier. U ontvangt binnen 48 uur een reactie.

Ciao

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.